• Analiza mikrobiologiczna mleka i produktów mlecznych 10,17.11.2017 - szczegóły
  • Autocad od 2D do 3D - szczegóły
  • Obóz Technologi żywności i żywienie człowieka 6 - 8.11.2017 - szczegóły
  • Oznaczenie kaloryczności przy pomocy Bomby Kalorymetrycznej 10.11.2017 - szczegóły
  • Podstawy systemów jakości w przemyśle spożywczym 10.11.2017 - szczegóły
  • Zaawansowane techniki modelowania 3D - szczegóły
  • Wykłady i warsztaty dot. innowacyjnych metod kształcenia i samokształcenia 11,15.12.17 - szczegóły
  • Obóz naukowy 5 dniowy – Technologia żywności i żywienia człowieka - szczegóły
  • Warsztaty gastronomiczne Slow Food 09.02.2018 - szczegóły
  • Analiza mikrobiologiczna mięsa i produktów mięsnych 02 i 09.03.2018 - szczegóły
  • Współczesne browarnictwo czyli moda na własny browar - szczegóły
  • Kurs: Przetwory owocowo- warzywne, produkcja dżemów, konfitur, marmolad, 06.04.2018, nauczyciele - szczegóły
  • Obóz 5 dniowy: Trzy żywioły  „ogień – powietrze – woda” ich rola w energetyce 21-25.10.2019 - szczegóły
Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie, ©2019