Kurs: Przetwory owocowo- warzywne, produkcja dżemów, konfitur, marmolad, 06.04.2018, nauczyciele
PROGRAM RAMOWY:
Przywitanie uczestników, przygotowanie do warsztatów.
Wykład: „Podstawy technologii produkcji przetworów warzywnych, warzywno – owocowych. Podział produktów.”
Produkcja przetworów warzywno - owocowych – dżemy.
Produkcja przetworów warzywno – owocowych – konfitury, marmolady.
Omówienie zajęć praktycznych, dyskusja.
Krosno. Kurs: Przetwory owocowo- warzywne, produkcja dżemów, konfitur, marmolad, 06.04.2018, nauczyciele
DSC_1078.png
DSC_1079.png
DSC_1083.png
DSC_1088.png
DSC_1089.png
PROGRAM RAMOWY:
Przywitanie uczestników, przygotowanie do warsztatów.
Wykład: „Podstawy technologii produkcji przetworów warzywnych, warzywno – owocowych. Podział produktów.”
Produkcja przetworów warzywno - owocowych – dżemy.
Produkcja przetworów warzywno – owocowych – konfitury, marmolady.
Omówienie zajęć praktycznych, dyskusja.