Kurs: Przetwory owocowo- warzywne, produkcja dżemów, konfitur, marmolad, 06.04.2018, nauczyciele

 

PROGRAM RAMOWY:

 

Przywitanie uczestników, przygotowanie do warsztatów.

Wykład: „Podstawy technologii produkcji przetworów warzywnych, warzywno – owocowych. Podział produktów.”

Produkcja przetworów warzywno - owocowych – dżemy.

Produkcja przetworów warzywno – owocowych – konfitury, marmolady.

Omówienie zajęć praktycznych, dyskusja.

 

PROGRAM RAMOWY:

 

Przywitanie uczestników, przygotowanie do warsztatów.

Wykład: „Podstawy technologii produkcji przetworów warzywnych, warzywno – owocowych. Podział produktów.”

Produkcja przetworów warzywno - owocowych – dżemy.

Produkcja przetworów warzywno – owocowych – konfitury, marmolady.

Omówienie zajęć praktycznych, dyskusja.

Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie, ©2019